Hyra Kanot eller Kajak

Välkommen till Lapplands Kanotcentral – kanot och kajakuthyrning! Förutom att du kan hyra kanot eller kajak hos oss har vi även tält, kanotvagnar och annan friluftsutrustning för uthyrning. Vi erbjuder också biltransport ut till olika paddelområden.

Att paddla fram med kanot är kanske det mest naturliga sättet att uppleva sommaren i Lappland på. Myggen paddlar man ifrån, ingen packning som tynger över ryggen, många varierande fina turer och ingen trängsel som det kan vara på vandringssträckor utefter populära vandringsleder.
Runt Jokkmokk finns paddelturer som passar de flesta. Veckolånga turer eller enklare och lättillgängligare vatten för de som bara vill vara ute någon timme.
Har ni egna önskemål om paddlings eller vandringsturer och vill hyra kanot så tveka inte att kontakta oss.

Vi erbjuder också guidade turer för dig som vill känna tryggheten och få ta del av våra kunskaper om området och vildmarksliv.
» Till våra guidade turer

SPARA PENGAR och boka ett SJÄLVGUIDAT KANOTTURSPAKET på fasta datum! 
» BOKA HÄR (endast på engelska)

» Priser och Bokning

Turförslag

Kanot i Pärlälvens Naturreservat (3-14 dagar)

Ett äkta vildmarksområde! Sjön Karats är långsmal och sträcker sig ca 25 km från öst till väst. I öster flacka områden med öar och skär. Västerut tränger dalen ihop sig och små lågfjäll kantar sjön. Härligt område för riktigt vildmarksliv.

» Mer info

Paddla Jokkmokk till Kvikkjokk (5-7 dagar)

En kanot eller kajakfärd längs den övre delen av Lilla Luleälven. Paddla från skogslandet i öster till de vackra fjällen i väster, eller tvärtom. En veckolång paddling för dig som vill uppleva vildmark i Lappland.

» Mer info

Dagstur med kanot eller kajak i Skabram (1 dag)

Sjöarna, Lill- och Stor-Skabram, är belägna endast 3 km från centrala Jokkmokk. Lämpar sig bäst för er som vill göra en dagstur eller bara paddla ett par timmar. Kanotcentralen ligger vid stranden av Stor-Skabram.

» Mer info