Kanot & Kajak i Lappland

Turförslag på Paddelrutter

Runt Jokkmokk hittar du paddelvägar som passar nästan alla. Veckolånga turförslag eller mer eller mindre lättillgängliga vatten för de som bara vill paddla några timmar. Här är några förslag på turer som passar för både kanot och kajak.
Tveka inte att kontakta oss om ni har egna idéer på paddelrutter och vill hyra kanoter eller kajaker.

Om ni planerar en veckolång paddling, är ett mer prisvärt alternativ att boka ett av våra färdiga kanotpaket på fasta datum med utrustning och transfer inkluderat, jämfört med att hyra allt separat.

Kanot i Pärlälvens Naturreservat (3-14 dagar)

Ett äkta vildmarksområde! Sjön Karats är långsmal och sträcker sig ca 25 km från öst till väst. I öster flacka områden med öar och skär. Västerut tränger dalen ihop sig och små lågfjäll kantar sjön. Härligt område för riktigt vildmarksliv.

» Mer info

Paddla Jokkmokk till Kvikkjokk (5-7 dagar)

En kanot eller kajakfärd längs den övre delen av Lilla Luleälven. Paddla från skogslandet i öster till de vackra fjällen i väster, eller tvärtom. En veckolång paddling för dig som vill uppleva vildmark i Lappland.

» Mer info

Dagstur med kanot eller kajak i Skabram (1 dag)

Sjöarna, Lill- och Stor-Skabram, är belägna endast 3 km från centrala Jokkmokk. Lämpar sig bäst för er som vill göra en dagstur eller bara paddla ett par timmar. Kanotcentralen ligger vid stranden av Stor-Skabram.

» Mer info

Boka ett Kanotpaket

Självguidad Kanottur i Pärlälvens Naturreservat

Paddla och njut av Pärlälvens Naturreservat på en 8 dagars självguidad kanottur. Här finns otroligt vackert natur med äkta vildmarkskänsla
8 Dagar
Juni – Aug

Självguidat Kanotpaket från Jokkmokk till Kvikkjokk

En härlig självguidat kanotpaket på 7 dagar. Paddla kanot längs älvdalen från Jokkmokks skogsland i öster till de vackra fjällen
7 Dagar
Juni – Aug

Självguidad Paddeltur från Kvikkjokk till Jokkmokk

Paddla kanot på en 7 dagars självguidad paddeltur längs övre delen av lilla Luleälven. Starta i den lilla pittoreska fjällbyn
7 Dagar
Juni – Aug