Jokkmokks Marknad 2020

Jokkmokks Marknad är en unik tillställning med en historia på över 400 år. Den första helgen i februari vallfärdar människor från när o fjärran och Jokkmokk sjuder av aktivitet.

För vår del består Jokkmokks marknad av att köra hundspann och ta er bort från marknadsstressen ut i de snötäckta skogarna. Upplev känslan av att susa fram bakom våra starka huskies och umgås kring den sprakande elden.

Tillsammans med våra lokala renskötare erbjuder vi er att följa med dem ut i skogen till deras renar och få en inblick i deras liv och den samiska kulturen. En unik upplevelse som du inte vill missa!

Dagliga turer hela marknadsveckan 3-9 Februari 2020.

Vi erbjuder också en paketresa tillsammans med Laponia Adventures där vi har plockat ihop det bästa av Jokkmokks Marknad. Ett paket fullspäckat med härliga upplevelser och med hotellboende i centrala Jokkmokk under 6 dagar.
Välkommen!

Jokkmokks Marknad All Inclusive

Jokkmokks marknad All Inclusive, är ett 6 dagars upplevelsepaket fullspäckat med fantastiska aktiviteter under Jokkmokks vintermarknad och med hotellboende i
6 Dagar
Februari

Med hundspann i skogslandet

Vår mest populära korta hundspannstur där du åker som passagerare sittandes på hundsläden som dras av våra starka slädhundar. Upplev
3 tim
Nov – Maj

Följ med samiska renskötare i deras dagliga arbete

En unik upplevelse där du får komma riktigt nära renen och den samiska kulturen. Följ med samiska renskötare och hjälp
3 tim
Dec – Mars

Norrskenstur med hundspann

Följ med på en hundspanns- och norrskenstur efter mörkrets inbrott! Med hundspann styr vi kosan rakt ut i de snötyngda
3 tim
Nov – April