Turer & Äventyr

Följ med på något av våra äventyr med hundspann, kanot, vandring. Eller följ med samiska renskötare och möt deras renar och lär om den samiska kulturen.

Genomgående för alla våra turer, korta som långa, så färdas vi i små grupper och försöker förmedla vår kunskap och känsla för naturen och området. Vi jobbar efter ekoturismens grundfilosofi med de flesta produkter märkta enligt Nature´s Best.
Detta är inga konstlade turistiska äventyr utan äkta upplevelser på naturens villkor.

Låt dig inspireras och förverkliga din drömresa i Lappland!

Hundspannsturer

Följ med oss och våra hundar på ett vinteräventyr på någon av våra hundspannsturer. Korta turer eller mer strapatsrika äventyr över flera dagar.

» Hundspannsturer

Sommar- & Höstäventyr

Guidade turer till fots eller med kanot. Fyll dina lungor med frisk luft, drick kristallklart vatten direkt ur dess källa, spana på djur och njut av den vilda naturen.

» Till Äventyren
Fyra renar på snötäckt is i Lappland. Foto taget på ett äventyr med hundspann.

Samiska upplevelser

Ta del av det verkliga livet hos samiska renskötare i Jokkmokk. Följ med i deras vardagliga arbete med renar och lär om den samiska kulturen.

» Samiska upplevelser

Jokkmokks Marknad

Välkommen till Jokkmokks Marknad! Här kan du boka hundspannsturer och samisk upplevelser för marknadsveckan eller ett all inclusive paket med boende och aktiviteter.

» Aktiviteter & Paket