Leva vildmarksliv!

Med kanoter, vandringskängor och god mat färdas vi in i Pärlälvens naturreservat. Gamla skogar, lågfjäll, små och stora sjöar där vi dricker rent vatten direkt från sjön, fiskar färsk middagsfisk och spenderar natten i tält.

I sommar erbjuder vi tre avgångar på en 5 dagars kanottur i Pärlälvens naturreservat med enkel paddling på slätvatten, kortare vandringsturer och möjligheter till både fotografering, fiske och studera floran.
Denna tur är perfekt för dig som vill följa med på en organiserad men för den skull inte turistisk tur. Inga tunga ryggsäckar utan lägret upprättar vi i anslutning till kanoterna.
Du får vara en del av en grupp och själv delta i matlagning och andra lägergöromål.

Paddling i Pärlälvens naturreservat, Lappland

Följ med på en kanottur i ett av Lapplands okända vildmarksområden. En vildmarksupplevelse i och med naturen.

5 dagar  //  Pris 7 500 Sek //  24 – 28 Juni 2013 //  22 – 26 Juli //  fler datum

Ta chansen och boka denna paddeltur till vårt introduktionspris 7500 Sek/person inkl mat, guide, kanot, tält, sovsäck m.m.

Matti ser fram emot dessa turer som om det vore julafton. Men så gillar han också färsk öring som fräser i stekpannan, havsörnen som glider över lägret och känslan av att det kanske finns björn bakom nästa udde.

 

About Author

client-photo-1
Jokkmokkguiderna
We are a small company based at the Arctic Circle which delivers outstanding wilderness travel experiences during summer and winter.

Comments

Lämna ett svar