1 timme
Length
Nov – Maj
Season
Enkelt
Difficulty
Minimum 2 pers
Group Size

Vår absolut kortaste hundslädestur! En kort prova-på-tur där en hundspannsförare kör och du åker som passagerare på släden som dras av våra slädhundar.

Turen startar från vår kennel och vi kör ut över sjön Stor-Skabram. För den som behöver finns det overaller, varma stövlar, mössa och vantar att låna. Du får även tillfälle att klappa och socialisera med våra kärleksfulla och snälla huskies.


PLATS

Jokkmokk


I PRISET INGÅR:

Kunnig hundspannsguide
Overall, varma stövlar, mössa och vantar
Plats på hundsläde (4 platser/släde)
Turen varar ca 1 timme


För vem?

Du sitter som passagerare på en släde medans vi kör hundsläden.
På släden är det som en slags bänk som du sitter grensle över. Du måste alltså vara kapabel att sitta brett isär och kunna böja dina ben 90 grader. Upp till 4 personer kan sitta på en släde och ni måste sitta väldigt nära varandra.
Om du är väldigt stor (väldigt tung) kan det innebära problem för hundarna och med utrymmet på släden. Om så är fallet måste du meddela oss detta vid bokning.

Om du är osäker på om du är kapabel att delta, tveka inte att kontakta oss på email och berätta om dig själv och vad som bekymrar dig.

Minimiålder är 6 år (i sällskap av en vuxen) på denna tur.
Bebisar och små barn på utomhusaktiviteter under många timmar på vintern rekommenderas inte.


Plats:

Vi träffas på Jokkmokkguiderna´s kennel ca 3 km väster om Jokkmokk.
Adress: Skabram 201, 962 97 Jokkmokk
Kan du inte ta dig hit på egen hand så kan vi hämta upp dig i Jokkmokk centrum till en extra kostnad av 200 kr. Måste bokas i förväg.

» Hur du reser hit

Innan du bokar, var noga med att du läst igen all information som finns om just denna tur så att du vet vad som krävs av dig.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar eller om du inte hittar ett datum i bokningskalendern som passar dig.

Notera! Vi kommer manuellt att granska de första bokningarna för att se till att det minsta antalet av 2 deltagare nås för att genomföra turen. Vi kommer att bekräfta tillgängligheten så snart vi kan efter att vi fått din order. Innan din bokning är bekräftad kommer inga betalningar eller avgifter att tillämpas, och kreditkortsuppgifterna hålls endast för säkerhetsändamål.


» Syns inte bokningsformuläret? Klicka här!
Kel med husky på hundslädestur
Hundslädestur i Jokkmokk.
Snö och rimfrost på grenar i solljus. Hundslädestur i Jokkmokk.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.