Vandring till Sarek i Sommar!
vandring till sarek

Följ med på en flerdagars vandring till Sarek och en av Sveriges vackraste platser. Skierfe är ett av de mer spektakulära fjällen i vår fjällkedja. En hög brant klippa i Sarek Nationalpark som stupar rakt ner i Rapaälvens mäktiga delta. Från toppen är den en fantastisk vy över Rapadalens mynning som leder rakt in i hjärtat av Sarek.

En 7 dagarstur med 5 dagars guidad fjällvandring till Aktse och porten till Sarek med en topptur till Skierfes topp i Sarek Nationalpark. Vi vandrar tillsammans i liten grupp och på nätterna sover vi i tält. En vandring som passar även dig som är nybörjare. Första och sista natten spenderas på det mysiga och uppskattade Åsgård Hostel i centrala Jokkmokk. De 2 nätterna på Åsgård med middagar och frukost ingår samt tält, all mat, kök och matlagningsutrustning och transporter från Jokkmokk till och från startplatsen för vår vandring. Läs mer om denna Vandring till Sarek här >>

Här är en film från en av våra turer till Skierfe förra sommaren. I år har vi förlängt turen med en dag för att dagsetapperna inte ska blir för långa och att det ger en större chans för att pricka in bra väder för toppturen.

About Author

client-photo-1
Jokkmokkguiderna
We are a small company based at the Arctic Circle which delivers outstanding wilderness travel experiences during summer and winter.