Singel i Salto 2011
Vy över Langas, Stora Luleälvdal.

Under de senaste åren har Saltoluoktas fjällstation hyrt in mig och Janne Axelsson från Inspirationsguiderna som ledare på arrangemanget Singel i Salto.
Under veckan genomför vi ett antal dagsturer med fjällstationen som bas. I år hade vi tur och det behövdes inga regnkläder för vi hade riktigt bra väder! Gruppen bestod av 12 väldigt trevliga deltagare.
Många brukar fråga sig om Singel i Salto är en dating vecka. Det är det inte, visst har det hänt att människor hittat sin kärlek där men det händer nog lika ofta på vilken tur som helst. Singel i Salto är ett arrangemang för dem som inte har någon medresenär i sin bekantskapskrets men ändå söker ressällskap. Det är dessutom ett perfekt upplägg för de som vill genomföra dagsturer med en fjällstation som bas.
Är du intresserad av att delta nästa sommar så kolla med Saltoluoktas fjällstation. Jag hoppas att få äran att jobba som guide på Singel i Salto även nästa år.
/ Matti

 

 

About Author

client-photo-1
Jokkmokkguiderna
We are a small company based at the Arctic Circle which delivers outstanding wilderness travel experiences during summer and winter.

Comments

Lämna ett svar