Hur klär man sig för en Vintersemester i Lappland?

Planerar du för en resa till snö och is, och känner dig en aning förvirrad om hur man klär sig för en vintersemester och vad du ska packa för att hålla dig varm i kylan?
Vintern och snön kom tidigt till Jokkmokk och Lappland i år och ser definitivt ut som att den kommit för att stanna och vi har redan haft temperaturer ner mot -28 C. 

Vikten av Riktigt Bra Vinterkläder

I det speciella klimat som vi har här i Lappland på vintern gör riktigt bra vinterkläder superviktigt. När temperaturen sjunker och kalla vindar blåser över landskapet säkerställer rätt klädsel att du kan njuta av varje ögonblick utan att frysa.

Oavsett om du ska åka på en Hundspannstur , besöka Jokkmokks Marknad eller åka på någon annan vinteraktivitet så har vi satt ihop video med utförlig information om hur man klär sig i kyla.
Vill du lära dig mer kring ämnet kan du också kolla in på vår specifika webbsida om Hur Man Klär sig för Vinter.

Jo förresten! Om du bokar någon av våra vinterturer finns det en del kläder att låna och du kommer du få en packlista om vad du behöver ha med dig själv för just din specifika tur och lite andra bra tips om hur man håller sig varm under vintern.

/Stina & Matti

Är du nyfiken på mer eller vill se filmer från våra turer så ska du kika in på vår YouTube-kanal.

About Author

client-photo-1
Jokkmokkguiderna
We are a small company based at the Arctic Circle which delivers outstanding wilderness travel experiences during summer and winter.